Asennussarjat

Asennussarjat ovat oleellinen osa kattoikkunan asentamista erilaisille kattomateriaaleille. Asennussarjat on suunniteltu siten, että ne muodostavat turvallisen liittymäkohdan ikkunan ja katon välille kaikenlaisia sääolosuhteita vastaan (sade, tuuli, lumi). Oikea asennussarja takaa kestävän ja siistin asennuksen kaikkiin kattomateriaaleihin.

YLEISASENNUSSARJA U

asennus_u.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yleisasennussarja mahdollistaa ikkunoiden liittämisen profiloituun tai litteään kattomateriaaliin. Tämä sopii useimmille kattolaatoille ja tiileille. Asennussarja valmistetaan alumiinilevystä, joka on päällystetty harmaalla polyesterillä. Ohjaava suojavaippa voidaan helposti muotoilla mukailemaan kaikenlaisia kattomateriaaleja. Yleisasennussarjaa voidaan käyttää myös ikkunoiden ryhmään asennukseen.   

ASENNUSSARJA TASAISELLE KATTOMATERIAALILLE P

asennus_p.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asennussarja mahdollistaa ikkunoiden liittämisen kaikkiin tasaisiin kattomateriaaleihin kuten esimerkiksi bitumiin. Asennussarja valmistetaan alumiinilevystä, joka on päällystetty harmaalla polyesterillä. Yleisasennussarjaa voidaan käyttää myös ikkunoiden ryhmään asentamiseen.  

ASENNUSSARJA KORKEAPROFIILISILLE KATTOMATERIAALEILLE H

asennus_h.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Asennussarjaa voidaan käyttää kattomateriaaleihin, joissa profiilin korkeus on maksimissaan 90 mm kuten esimerkiksi tiilikatot tai korkeaprofiiliset peltikatot. Yleisasennussarjaa voidaan käyttää myös ikkunoiden ryhmään asentamiseen.  

KOMBI-ASENNUSSARJA

KOMBI asennussarja mahdollistaa ikkunoiden liittämisen toisiinsa vaaka- tai pystysuoraan sijoitetuiksi ryhmiksi. Koska kaikki kattoikkunat ovat ulkopuolelta samannäköisiä, voidaan erityyppisiä ikkunoita yhdistää keskenään helposti ryhmäksi.

logo_okpol_fi-2.jpg